img_6722-2

De naam R’FORMAtioN is afgeleid van mijn eigen naam Roos Forman. Daarnaast betekent reformation in het Nederlands hervorming. Waar het bedrijf voor staat is de hervorming van jouw levensstijl, op jouw manier met hulp van mij.

We leven tegenwoordig in een wereld waar het belangrijker wordt gevonden hoe je eruit ziet en wat je gewicht is dan hoe jij je voelt.  R’FORMAtioN legt daarom dan ook de focus op je goed voelen en niet op je gewicht en uiterlijk. Natuurlijk is het begrijpelijk dat je eventueel wat kilo’s kwijt wilt, maar hier wordt niet de nadruk op gelegd.

Met mijn bedrijf richt ik mij op de gezondheid van de mens. Hierbij wordt het belangrijker gevonden hoe jij je voelt en/of er eventuele klachten aanwezig zijn als hoofdpijn, huiduitslag, vermoeidheid, buikklachten, duizeligheid etc., dan dat je af wilt vallen, omdat het cijfertje op de weegschaal je niet aanstaat. Het gaat namelijk niet om het cijfertje dat de weegschaal aangeeft. Wanneer je namelijk geen klachten hebt en er niet mee zit dat je misschien wat meer weegt dan de “norm” die ooit door iemand is bedacht, wie ben ik dan om daar wat van te zeggen? Er zal dan ook niet worden gevraagd naar een eventueel gewicht, omdat dat in mijn optiek niet veel waarde heeft.

Wat er wel wordt gevraagd is of je van jezelf houdt. Wanneer dit niet zo is, of minimaal, zal ik je proberen te helpen om weer van jezelf te houden en je imperfecties te accepteren. Gezondheid staat voorop. Vaak zie ik dat mensen willen afvallen in de hoop zich daardoor beter te voelen of meer te worden geaccepteerd. Zelf geloof ik dat afvallen begint met het voorop stellen van je gezondheid en zelfacceptatie oftewel “houden van jezelf”. Wanneer je nu niet van jezelf houdt en je imperfecties niet accepteert, waarom zou je dat dan wel doen als je zoveel kilo’s bent afgevallen?

Neem contact op

Ik ben er op dit moment even niet. Maar u kunt wel een e-mail sturen, waarna is zo snel mogelijk contact met u opneem.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search